Prémiové realitné služby Všetky ponuky

AKO SA PRIPRAVIŤ NA FOTENIE NEHNTUEĽNOSTI?

ODLOŽTE VŠETKY OSOBNÉ A PREBYTOČNÉ PREDMETY – všetky súkromné fotografie, prebytočné ozdoby, pohodené oblečenie v izbách alebo na chodbe. Ponechajte len pekné estetické dekorácie, ktoré zútulnia vašu nehnuteľnosť

POZOR NA REKLAMU  – tak ako som už v úvode spomínala, dbajte na to, aby ste nefotili žiadne šampóny, čistaice prostriedky, toaletný papier… Na fotkách to nevyznie pekne a hlavne to nie je predmet, ktorý ponúkate na predaj/prenájom :)

DO KAŽDEJ MIESTNOSTI UMIESTNITE DEKORÁCIU – že nemáte žiadne pekné dekorácie doma ? Nepanikárte ! Úplne postačuje, keď umiestnite na konferenčný stolík v obývačke jednu vonnú sviečku alebo kvety v džbáne, do kuchyne alebo na jedálenský stôl misu s ovocím alebo pohár s fľašou šampanského, cez vaňu prehodíte jeden farebný uterák a je to ! :)

DBAJTE NA ČISTOTU – predsa len mastné fľaky sa nedajú vždy zakryť.

DÔLEŽITÝ JE ČAS – nehnuteľnosť je ideálne fotiť počas dňa, keď k vám svieti slniečko. Takisto aj počasie odohráva svoju rolu v tomto time-managemente. Ak chcete mať útulné a svetlé fotografie, načasujte si to !

ZRUČNOSTI S FOTOAPARÁTOM – výhodou je ak viete narábať so svojim fotoaparátom a viete si prispôsobiť clonu, svetelnosť, správny uhol a samozrejme držať sa rovných a čistých línii. Vtedy dokážete premeniť všetky fotografie na pútavé a očarujúce.

Vedeli ste o tom, že 70% klientov sa rozhoduje na základe svojich emócii ?
Tak nezabudnite ani na skvelý prvý dojem a udržujte si upravený stav nehnuteľnosti, tak ako na fotografiách, aj počas obhliadok so záujemcami.

 


Dominika Matyasova
Fotograf & Marketér v spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

Odoberajte naše novinky

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané našou spoločnosťou na účely kontaktovania.