Prémiové realitné služby Všetky ponuky

ADRID REAL PREMIUM - PRINÁŠA INOVÁCIU DO SEKTORU REALÍT

Milí naši zákazníci,


ADRID REAL, tak ako aj mnohé ďalšie spoločnosti, ktorým záleží na pohodlí a maximmálnej spokojnosti svojich klientov sa rozhodli priniesť inováciu a automatizáciu aj do sektoru Realít.


Veríme, že každý klient si zaslúži rovnakú pozornosť a nechceme, aby akákoľvek požiadavka ostala zabudnutá medzi ďalšími poznámkami makléra, prípadne akákoľvek otázka sa stala iba zabudnutým zmeškaným hovorom na displeji telefónu. 


Všetci sme ľudia, ktorí aj napriek tomu, že chcú urobiť maximum, naše možnosti nie sú nevyčerpateľné. Denne bojujeme so stresom, máme stretnutia, termíny, šoférujeme, vybavujeme telefonáty a odpovedáme na vysoký počet sms správ, no nie sme neomylní.


Práve preto prinášame vylepšenia pre Vás - naši vážení klienti.



Predstavte si situáciu – hľadáte si nový prenájom bytu, prípadne chcete kúpiť nehnuteľnosť. Túžite bývať vo vysnívanom projekte, ktorý máte vopred vybraný a máte dve možnosti. Prvá... budete denne tráviť hodiny na internete a prehľadávať ponuky a ak sa Vám podarí natrafiť na presne to čo hľadáte, zistíte že už Vás niekto predbehol len preto, lebo ste si dovolili opustiť danú stránku počas obeda? ...alebo vyplníte formulár, ktorý Vám zaberie 1min Vášho času a následne budete o každej novej ponuke podľa vlastných kritérii informovaní  prostredníctvom e-mailu, prípadne sms ešte skôr ako bude ponuka zverejnená?


A čo ak sa rozhodnete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chcete mať absolútnu kontrolu nad tým ako Vaša Realitná kancelária pracuje?


Chcete mať prehľad o termínoch obhliadok, chcete spätnú väzbu na obhliadku, klienta či cenu bez toho, aby ste museli v hlave držať termíny a tráviť čas emailovaním, smskovaním, telefonovaním, či stretávaním sa so svojim Agentom?


Prinášame systém, ktorý Vám umožní jedným kliknutím sledovať proces celého predaja, či prenájmu, v akom štádiu sa práve práca s Vašou nehnuteľnosťou nachádza a môžte sa online zapojiť do celého priebehu. A to vždy vtedy, keď máte čas Vy. Práve vtedy, keď to zaujíma Vás.


Nie je skvelé tráviť čas s rodinou a priateľmi, venovať pozornosť svojim obľúbeným činnostiam, svojej práci a byť si istí, že vždy niekto pracuje pre Vás a Vaše potreby?


Už nemusíte byť rýchly, pretože my sme rýchlejší. Naučte sa využívať to čo nám táto “rýchla doba” prináša a nebuďte len otrokmi služieb, ktoré majú pracovať pre Vás.


Užívajte a využívajte svoj čas kvalitne.


Buďte tam kde chcete byť.


Buďte s tými, s ktorými chcete byť.


Buďte ADRID REAL PREMIUM


Váš ADRID REAL
Premium Real Estate Services

Odoberajte naše novinky

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané našou spoločnosťou na účely kontaktovania.